С 26 гласа за, един против и 17 въздържал се

...
С 26 гласа за, един против и 17 въздържал се
Коментари Харесай

Решиха го: Пловдив дарява 200 000 павета на дядо Николай

С 26 гласа " за ", един " срещу " и 17 " въздържал се " пловдивските общински съветници позволиха да се дават , съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

От Демократична България оповестиха, че не са срещу дарението, само че желаеха паветата да са на територията на община Пловдив, а не в област Пловдив, с единствената цел да останат в града. Предложението не беше подкрепено при гласуването му. 

Арх. Цветелин Цоневски от групата на " Кауза България " сподели в изявлението си, че паветата би трябвало да се употребяват за естетизация на градската среда. от " Съюз за Пловдив " анонсира, че има концепция да се изработят правила за потребление на този прочувствен материал.

Независимият означи, че няма неприятно в това да се дадат паветата. " Все отново сме християни. В правна комисия, след моето запитване, научихме какъв брой са паветата. Паветата са доста добра настилка, когато се поддържат добре, а " Даме Груев " и " Скопие " не се поддържат. Това е евтин запас, с който разполагаме. Вместо да се обадим на кмета на Истанбул: " Дайте ни павьори, тъй като нямаме " и те за 6 месеца щяха да създадат " Даме Груев ", а в този момент ще набием 7 млн. лв., които ги нямаме.

Това е образец за безразсъдно ръководство на ресурсите, с които разполагаме ". Съветникът обърна внимание и на неприятното положение на настилката в Стария град, която е ненормална за ходене, непроходима и заради дългогодишното неглижиране е съществено разместена.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР