С 25 % нарасна броят на жителите на София през

...
С 25 % нарасна броят на жителите на София през
Коментари Харесай

100 000 софиянци се отказаха от хартиените фактури за вода

С 25 % набъбна броят на жителите на София през миналата година ( 2018 г.), които към този момент не желаят да получават хартиена фактура от “Софийска вода ”. През януари 2019 година сдружението “отпразнува ” 100 000-я си клиент, който избра да поддържа зелената концепция и се отхвърли от хартиеното копие на сметката си за вода.
Данни от направени изследвания демонстрират, че за производството на 1 лист хартия с размер А4 са нужни повече от 11 литра вода. Това значи, че единствено за един месец се икономисват към 1 100 000 литра вода, а за година приносът е до 13 200 тона.

Услугата за приемане на електронна фактура се предлага от “Софийска вода” от 1 ноември 2011 година С всяка минала година се усилва броят на клиентите, които се възползват от нея и по този метод подкрепят опазването на природата в България.

Компанията регистрира все по-големия интерес на потребителите към предлаганите онлайн услуги. За миналата година уеб уеб сайтът на „ Софийска вода “ е посетен над 2 000 000 пъти.

Дружеството дава на своите клиенти и необятно портфолио от отдалечени услуги, като опцията за подаване на самоотчети на водомери, абонамент за уведомяване по електронната поща за планувани прекъсвания на водата, гратис СМС информиране за спешни и планувани поправки по мрежата, както и голям брой способи за безкасово заплащане на www.sofiyskavoda.bg.

Припомняме, че през последните години „ Софийска вода “ модернизира центровете си за обслужване на клиенти. Това е още един стадий в по-доброто потребителско обслужване под мотото „ Услуги по вода “. Компанията е първият ВиК оператор с 24-часова безвъзмездна телефонна линия - 0800 1 21 21 и единственият с Мобилен център за обслужване на клиенти.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР