С 24% подкрепа Слави Трифонов поиска кард бланш за управляването

...
С 24% подкрепа Слави Трифонов поиска кард бланш за управляването
Коментари Харесай

Даниел Смилов: Рискът промяната да се превърне в подмяна е реален

С 24% поддръжка Слави Трифонов изиска кард бланш за управляването на страната и определянето на нейните цели. Предложеното държавно управление е от експертен вид, в което мнозина от министрите нямат съответен опит. Това мнение изрази анализаторът Даниел Смилов в обществените мрежи.

По думите му, съгласно целите на Има Такъв Народ, правосъдната промяна се свежда до премахването на профилираните съдилища и прокуратура, като няма да се прави нищо във връзка с основния прокурор.

" Мантрите за референдума остават и са единственото по-конкретно нещо измежду целите. Магистралите и детските градини са саморазбираеми - всяко държавно управление би трябвало да ги прави ", написа още той.

Публикуваме цялостното му мнение без редакторска интервенция:

С 24% поддръжка Слави Трифонов изиска кард бланш за управляването на страната и определянето на нейните цели. Предложеното държавно управление е от експертен вид, в което мнозина от министрите нямат съответен опит. Съдебната промяна се свежда до премахването на профилираните съдилища и прокуратура, като няма да се прави нищо във връзка с основния прокурор. Мантрите за референдума остават и са единственото по-конкретно нещо измежду целите. Магистралите и детските градини са саморазбираеми - всяко държавно управление би трябвало да ги прави. Министър по ромските въпроси е доста добра концепция, поради която Има Такъв Народ би трябвало да бъдат поздравени. Астронавтите и изключително македонският астронавт е по-скоро анекдот, даже и концепцията да бъде осъществена.

Избраната формула ще дава благоприятни условия Има Такъв Народ да се договаря на парче и с партии от статуквото - било за изборната система, било за Иван Гешев. Това би могло да докара до замяна, а не смяна - рискът е действителен.

 

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР