С 15 години затвор при първоначален строг режим бе наказан

...
С 15 години затвор при първоначален строг режим бе наказан
Коментари Харесай

Мъж ще лежи 15 години за убийство на приятел във варненско село

С 15 години затвор при първичен непоколебим режим бе осъден 36-годишен мъж от варненско село, упрекнат в убийството на негов прочут. Варненският областен съд почете предявените цивилен искове от родственици на жертвата за погашение на компенсации с лихвите за претърпените от тях неимуществени вреди вследствие на действието, оповестиха от Окръжна прокуратура – Варна.

Може да се изненадате от ниската цена на оборудването за нанагорнище на стълби за инвалиди, която ще видите през 2021 година

36-годишният К.П. бе упрекнат за убийството, осъществено на 22 март 2021 година По покана на жертвата двамата мъже отишли в помещение в село Попович, което се употребило краткотрайно за клуб на политическа партия. Предвид идния му рожден ден мъжът бил подготвил почерпка, включваща алкохол. По-късно двамата си закупили и още алкохол от близкия магазин.

След като завършили с спонтанния празник, К.П. и другият мъж разчистили помещението и се подготвили за потегляне, когато сред тях зародил спор, чийто мотив не е изрично открит. Стигнало се до физически конфликт и замяна на удари. К.П. съумял да вземе бар-стол, намиращ се покрай него и го употребявал, удряйки съперника си с него. След като го повалил на земята, обвиненият ревизирал дали някой го е видял и още веднъж почнал да удря лежащия в безпомощно положение мъж. По-късно причинителят напуснал мястото на закононарушението. Прибрал се в дома си и опитал да унищожи улики, свързани с осъщественото.

Малко след 23:00 часа съдържателят на помещението, който трябвало да си получи ключовете час по-рано, отишъл на мястото и намерил безжизненото тяло на жертвата. Незабавно алармирал за случилото се. К.П. бил арестуван.

Присъдата не е дефинитивна и предстои на обжалване.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР