С 1200 лева са готови да се разделят част от

...
С 1200 лева са готови да се разделят част от
Коментари Харесай

Дебнем промоции с 1200 лева в джоба

С 1200 лв. са подготвени да се разделят част от чакащите Черния петък консуматори. За някои от купувачите сумата даже скача и повече.

С тези пари в джоба за понижения се редят 5.5 на 100 от участвалите в годишното изследване на един от най-големите онлайн търговци у нас.

В последния петък от ноември съвсем 18 % от българите ще пазарят с очакван бюджет сред 350 и 500 лв.. Масово обаче феновете на промоции ще похарчат от 100 до 750 лв., с цел да се снабдят с понижена стока.

Треска за понижения: Какви са промоциите за Черния петък?

Онлайн магазините са любимец за покупки. Предпочитащите да купуват отдалечено са двойно повече от тези, които ще се насочат към физически магазини, сочи още запитването.

По традиция в Черния петък най-вече се дебне за облекла и обувки. Към сходни категории са се насочили повече от половината консуматори.Следват продуктите за персонална грижа и хубост.

Намалява обаче броят на искащите да се снабдят с по-евтина техника. Около 13 на 100 от купувачите ще търсят дребни домашни електроуреди. За мобилни телефони ще се оглеждат малко над 8 % от потребителите, а едвам 5 на 100 от българите ще посегнат към тв приемници на промоция.

В рамките на комерсиалната акция над половината от младите ще търсят понижени облекла, като хората на зрелост ще се насочат към разнообразни електроуреди. Миналите петдесетте пък насочват интереса си главно към артикули за дома и декора.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР