С 12 гласа за, 6 против и 3 въздържал се

...
С 12 гласа за, 6 против и 3 въздържал се
Коментари Харесай

Комисията по енергетика допусна удара срещу Асен Василев за 1 млрд. лв.

С 12 гласа " за ", 6 " срещу " и 3 " въздържал се " Комисията по енергетика одобри импортирания по-рано Проект на решение за предприемане на дейности по отношение на съществуване на ликвидни проблеми и неспособност Фонд " Сигурност на електроенергийната система " да извършва законовите си отговорности, съобщи кореспондент на " Фокус " .

Председателят на Комисията по енергетика Делян Добрев даде обещание, че ще направи всичко допустимо предлагането да влезе за разискване и в пленарна зала .

" В края на предходната година Асен Василев източи 847 млн. от Фонда за енергийна сигурност. Пари, които бяха останки от средства от Европейския съюз. Които можеха да се насочат във Фонда и да се употребяват за енергийни обезщетения – да се понижа цената на тока и на газа. Бяха взети в Министерството на финансите в края на предходната година и изхрачени неизвестно защо ", сподели шефът на Енергийна комисия Делян Добрев.

" На днешната комисия участвам на някакви сладки приказки и замени сред вас, " ИТН " и " Възраждане " по посока Асен Василев. Проблем във Фонда има, само че той не е от Асен Василев ", акцентира Радослав Рибарски от ПП-ДБ.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР