“С 10% ще вдигнем доходите през следващата година във всички

...
“С 10% ще вдигнем доходите през следващата година във всички
Коментари Харесай

Премиерът обеща 10% по-високи доходи във всички сфери

“С 10% ще вдигнем приходите през идната година във всички сфери “, заявява предизборно министър председателят Бойко Борисов по време на 12-ия Летен университет на Младежката ГЕРБ, който се организира във Варна.

В продължение на близо два часа той дава отговор на въпросите на младежите за “успехите “ ръководещата партия по всевъзможни тематики – заплати, автомагистрали, футбол, външна политика.

Другото огромно заричане на Борисов бе страната да дава по 20-30 милиона лв. годишно на футболните клубове, с цел да се финансира напълно детско-юношеския футбол. Причината е, че футболът е на доста ниско равнище и нещо би трябвало да се направи.

“Ние сме подготвени да поемем детско-юношеския футбол на страната. Ще коства 20-30 милиона на година. И бедните деца ще могат да упражняват без такси и да имат екипчета “, сподели министър председателят. Той добави: “Без татуировките и гела (за младежите), всичко съм подготвен да финансираме. Искате за трева, ето ви за трева. Футболът е обичан спорт от българите “.

Борисов изясни, че единствено от футболните клубове зависи дали ще получат пари от страната. Парите ще се отпускат единствено против проекти и методики за развиване на детско-юношеския футбол. Той се възмути, че в множеството тимове има на първо място чужденци.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР