С 1 797 000 км повече ще изминат трамваите, тролеите

...
С 1 797 000 км повече ще изминат трамваите, тролеите
Коментари Харесай

Чакаме по столичните спирки от 1 до 5 минути по-малко

С 1 797 000 км повече ще изминат трамваите, тролеите и рейсовете в столицата през 2019 година Времето за очакване по спирките и надлежно за напредване ще се понижи приблизително сред 1 и 5 минути. 
 Вътрешна македонска революционна организация: Парите за превоз в София не стигат, договорите за защита със Столична дирекция на вътрешните работи ще глътнат по-големи суми  Всички тунели на метрото от Попа до Красно село подготвени до 20 февруари  Буферният паркинг на метрото при националния стадион ще проработи през август
Това излиза наяве от икономическата рамка на градския превоз, призната от СОС. Късметлиите, които ще чакат и пътуват по-кратко, са ползващите трамвайни линии 7 и 11, тролеи с номера 2 и 9 и рейсове № 27, 31, 64, 67, 76, 82, 100, 117, 120, 260, 314 и 304.

Тролейбусна линия № 7 ще е с нов маршрут, продължен до бул. Гоце Делчев, а автобусна линия 100 до кв. Бенковски ще върви и в почивните дни, прецизира Столица.бг. С признатата икономическа рамка транспортните оператори би трябвало да изминат повече километри, което значи, че ще пуснат по-голям брои транспортни средства. 

Модернизацията в бранша продължава със закупуването на 83 нови автобуси, 14 електробуси, 13 трамвая, както и с построяването на метрото. 

От ЦГМ вършат и смяна в заявката, което се попълня при издаване на електронна карта за градския превоз. До момента над подписа на заявителя има текст: „ Съгласен съм с вземането на персоналните данни от персоналната карта, както и с обработката и съхраняването им в електронен тип в база данни на Автоматизираната система за таксуване на пасажери. “. Той ще бъде сменен с  „ Запознат съм с информацията за политиката за отбрана на персоналните ми данни, предоставена ми от ЦГМ ЕАД по отношение на издаване на електронна карта, неразделна част от актуалното заявление “.

Промяната е във връзка с Общия правилник за отбрана на данните, прочут като Джидипиар. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР