РЗИ причака моделката Дениз Хайрула на летището и веднага я

...
РЗИ причака моделката Дениз Хайрула на летището и веднага я
Коментари Харесай

РЗИ заключи Дениз Хайрула след почивка в Занзибар

РЗИ причака моделката Дениз Хайрула на летището и незабавно я вкара под карантина за 10 дни. Причината е, че обилната кокона бе измежду стотиците българи, почивали на екзотичния остров Занзибар и върнали се с общо три полета в неделя. На летище София Хайрула бе посрещната от представители на Регионалната здравна ревизия, които й връчили наставление за изолацията, а тя показва адрес, на който ще обитава по време на карантината.

" След като завърши изолацията, ще си направя ПСР тест, който би трябвало да се изпрати на мейл, даден ми от РЗИ. Всеки миг очаквам да се обадят от инспекцията и да ме ревизират. Но аз съм си у дома и ще си изчистя главно дома, ще чета книги и ще вземам участие в онлайн лекциите, които имам ", показа пред " България Днес " Хайрула.

Тя е студентка първи курс по логика на психиката в Нов български университет. Дори и по време на почивката си в Занзибар обилната кокона взе участие в отдалечените лекции. Докато останалите й състуденти са у дома, а някои от тях даже по пижама, брюнетката е по бански на плажа измежду палми и зеленина.

" Направо забравих за маските в Занзибар! Там никой не се опасява от вируса и всичко е толкоз умерено и прелестно. Хората са доста небогати, само че щастливи, спокойни и положителни, за разлика от нас. Имаме доста да учим от тях. Не видях никой да е лаком, сърдит, нервозен и да се скара с някого ", споделя още Хайрула.

Секси моделката разкрива, че е била с другарска компания от осем души на екзотичното кътче. Сред тях не е имало мъж, на който Дениз да е подарила сърцето си. " Нямам сериозен човек до мен. Не съм го срещнала, времето ще си покаже ", безапелационна е пред вестника плеймейтката.

Докато е под карантина у дома , Дениз натъртва и на лекциите по актьорско майсторство. Те също са онлайн и част от образованието й в университета. " Време ми е и за роля в киното. Участвала съм в доста видеоклипове на реализатори, само че във филм или сериал към момента не съм ", надява се Хайрула.

Моделката работи на необятен фронт и е безапелационна, че ще приключи този път висшето си обучение, откакто на два пъти прекъсва. " Мислила съм доста за реализацията ми и желая да бъда психотерапевт. С персонални съвещания и работа самостоятелно. Обмисляла съм опцията също за учебен психолог ", прибавя още пред вестника Дениз.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР