Ryzen Threadripper PRO ще задвижва новата облачна платформа за гейминг

...
Ryzen Threadripper PRO ще задвижва новата облачна платформа за гейминг
Коментари Харесай

Nvidia заложи на AMD в платформа за облачен гейминг


Ryzen Threadripper PRO ще задвижва новата облачна платформа за гейминг GeForce NOW
(снимка: AMD)

Процесорите Ryzen Threadripper PRO ще влязат в новото предложение за геймърите на Nvidia – GeForce NOW RTX 3080. Благодарение на чиповете на AMD, облачната гейминг платформа ще обезпечи ново равнище на преживявания за феновете на компютърни игри.

Решенията Nvidia GeForce SuperPOD ще разчитат на огромния брой ядра и високите тактови честоти на AMD Ryzen Threadripper PRO, с цел да поддържат над 39 петафлопа графична мощност. Всеки процесор разполага със 128 PCIe Gen 4 писти и най-висока в промишлеността пропускателна дарба при продан на данни с паметта, акцентира AMD.

„ GeForce NOW SuperPOD и GeForce NOW RTX 3080 са кулминационната точка на повече от десетилетие прогрес в облачните игри, който ще разреши за първи път заоблачен гейминг с ниска инертност при 1440p резолюция и 120 фрагмента в секунда ”, съобщи Фил Айслер, общоприет управител на GeForce NOW в Nvidia.
още по тематиката
По неговите думи, „ процесорите AMD Ryzen Threadripper PRO обезпечават най-хубавата продуктивност на процесора, паметта и I/O за игрово натоварване, като оказват помощ да се обезпечи голям скок в продуктивността за геймърите ”.

Основателите и предпочитаните членове на GeForce NOW имат ранен достъп, с цел да поръчат авансово GeForce NOW RTX 3080 още в този момент.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР