Рязкото покачване на стойността на алтернативна криптовалута, базирана на Етериум

...
Рязкото покачване на стойността на алтернативна криптовалута, базирана на Етериум
Коментари Харесай

Виталик Бутерин коментира Етериум проект – цената на криптовалутата му се изстреля

Рязкото повишаване на цената на различна криптовалута, основана на Етериум (ETH), се случи след утвърждението на създателя на ETH Виталик Бутерин, който акцентира смисъла ѝ в крипто екосистемата.

Обръщайки се към своите необятни почитателите си, Бутерин се застъпи за това всички планове от втори пласт (L2) да се интегрират с Ethereum Name Service (ENS).  

Тази платформа разрешава на потребителите да получават неповторими “ ” в блокчейна на Етериум , вместо да разчитат на обичайните адреси на портфейли, съдържащи букви и числа. Тези ENS имена на домейни улесняват прехвърлянето и приемането на средства.

Данните , получени от платформата за блокчейн разбор Dune Analytics, демонстрират съществуването на почти 2.14 милиона дейни имена на ЕНС, включващи над 801,000 разнообразни участници.

Решенията от втори пласт, като Optimism ( OP ) или Arbitrum ( ARB ), са построени върху Етериум, с цел да подобрят мащабируемостта и да понижат разноските.

CCIP, прочут като протокол за оперативна съгласуемост сред веригите, улеснява разрешаването на информация както във веригата, по този начин и отвън нея от Ethereum Virtual Machine (EVM).

През последните 24 часа ENS претърпя съмнения, като стартира от $8.88 и се повиши до $14.5, отразявайки 44% след утвърждението на Бутерин в обществените медии.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР