Рядко срещана през последните години ситуация се разигра във Вашингтон.

...
Рядко срещана през последните години ситуация се разигра във Вашингтон.
Коментари Харесай

Изненада! Белият дом скочи на Киев

Рядко срещана през последните години обстановка се разигра във Вашингтон. Щатите упрекнаха Украйна в проведени дейности против американския президент. Белият дом упрекна непосредствено управляващите в Киев и Демократиечската партия на Съединени американски щати в сговор, чиято цел бе да не се допусне победа на Доналд Тръмп на президентските избори предходната година. "Смятам, че в случай че има удостоверение за сговор през 2016 година, то това е сред Националния комитет на Демократическата партия (НКДП) и украинското държавно управление ", съобщи на постоянен брифинг в Белия дом говорителката на президентската администрация Сара Сандърс, съобщи БГНЕС.

При това тя цитира записа в Twitter на един от кореспондентите на The New Jork Times, което води акция против Доналд Тръмп. "Аз не изтъквам постоянно New Jork Times, само че даже един от неговите кореспонденти туитна за какво този образец съдържа доказателство за сговор. "Имаше съдействие сред длъжностни лице на НКДП и длъжностни лица от украинското държавно управление, а не просто сред някакви симпатизанти. Информацията, съобщи от украинските управляващи на НКДП, непосредствено нанасяше удар по членове от предизборния екип на Тръмп, за да го компрометират ", акцентира още Сандърс.

По думите й "действията на украинската страна за съгласуване на напъните с НКДП са били в действителност сполучливи, за разлика от показаното от електронната кореспонденция на Доналд Тръмп-младши. Говорителката имаше поради преписката за срещата на президентския наследник Доналд Тръмп-младши с съветската адвокатка Наталия Веселницкая. На нея той я попитал разполага ли с документи за непозволено спонсориране на НКДП, на което тя му дала отговор негативно.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР