Рядко срещана гледка се появи в София. Малко момче е

...
Рядко срещана гледка се появи в София. Малко момче е
Коментари Харесай

Потрес! Дете продава кученца в кашон. Ето по колко иска за бройка СНИМКИ

Рядко срещана панорама се появи в София. Малко момче е забелязано да стои на скамейка пред магазин и кашон пред себе си. Софиянка с голяма изненада открива, че във велпапето са сложени към 10 дребни кученца. На лист, залепен върху кашона, има табела, която гласи, че животинките се продават. Цената е 50 лв. за численост, а „ търговецът “ е очевидно невръстен.

Проста сметка демонстрира, че в случай че детето продаде цялата си " стока ", ще завоюва чисти 500 лева

„ Споделяйте някой в случай че може да помогне. Има много кученца, които търсят дом… до Фантастико „ Драгалевци “. Момчето живее наоколо и се върти непрекъснато в региона на магазина, “ написа Антония Иванова.

Тя добавя, че детето живее наоколо до магазина.

„ Има лагер до кръговото. Редовно го виждам на паркинга. Аз му споделих, да ги подаряват, че нямат с какво да ги хранят и гледат. Още повече, че той ми сподели, че не бил ял през целия ден и му дадох пари за храна… Някакви майстори желали да ги вземат, а майка му не ги дала, “ добавя още тя.

„ Ужас… То няма кой без пари да ги осинови и измират по-улиците, олигофрените по 50 лв. ги продават… Като не ги вземе никой и към този момент не са дребни и сладки ще са следващите бездомни или гниещи в някой подслон, “ разяснява жена.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР