Рядка снимка показва айсберга потопил Титаник …108 години след обреченото

...
Рядка снимка показва айсберга потопил Титаник …108 години след обреченото
Коментари Харесай

Рядка снимка показва айсберга потопил Титаник

Рядка фотография демонстрира айсберга потопил Титаник …108 години след обреченото корабоплаване на емблематичния транспортен съд Титаник (RMS Titanic), се появява нов облик на айсберга „ провинен “ за нещастието (HiddenTruth.site).
 Титаник потъва на 15 април 1912 година Изображение: Уили Стоуър – 1912 година
Титаник потъва на 15 април 1912 година Изображение: Уили Стоуър – 1912 годинаДокато потъването на лайнера от дълго време остава едно от най-обсъжданите бедствия в историята, това, което не е толкоз добре известно, е огромният мразовит пай, в който корабът се удря, преди да потъне, съгласно формалната версия.С дължина 400 фута и тегло 1,5 милиона тона, този „ безмълвен провинен “ е виновен за гибелта на повече от 1500 души, починали в ледените води на Атлантическия океан.Съществуват обаче фотографии на ледника, направени от други съдове.Четете още: Защо Д. П. Морган анулира пътуването си с Титаник …? (видео)Една от тях е направена два дни преди потъването на Титаник от капитан У. Ууд (W. Wood) от SS Etonian – пътнически транспортен съд, който също пресичал Атлантическия океан, почти по същото време.
Ууд е записал координатите на гърба на фотографията, преди да я изпрати дружно с ръкописна записка на дядо си, откакто е стигнал до Ню Йорк.Той написа:„ Изпращам ви фотография на айсберга, поради който е потопен Титаник. Прекосихме ледените пътеки 40 часа преди него, на дневна светлина, тъй че елементарно видях леда и направих фотография. ”

 1 1 - Рядка фотография демонстрира айсберга потопил Титаник
Очаква се фотографията и ръкописа да се продадат за към 15 000 $ на търг.Търговецът Андрю Олдридж декларира: “Никога не е имало фотоси на айсберга, направени от борда на Титаник. Само изображения в същата зона в дните преди и след нещастието.Но, фотографията на капитан Ууд би трябвало да е най-вероятната от всички тези изображения. ”
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР