Рядка модификация на средния танк Т-62 е забелязана при тактическите

...
Рядка модификация на средния танк Т-62 е забелязана при тактическите
Коментари Харесай

Рядко руско въоръжение привлича погледи в Сирия, САЩ с допълнително оборудване в страната

Рядка трансформация на междинния танк Т-62 е видяна при тактическите учения на 25-та дивизия на сирийската войска.
Репортаж от полигона, където са били усъвършенствани бойните умения, беше оповестен от организация ANNA News. Това съединяване, известно като " Силата на тигъра ", е командван от бригаден военачалник Сухейл Ал-Хасан, оповестява " Российская газета ".

Той прави усещане с това, че с изключение на комплекса за оптико-електронно угнетяване Sarab ( " Мираж " ), предопределен да обезврежда управляеми ракети, в задната част е конфигурирана отвесна " тръба ".
Според военни специалисти това е датчик за вятър, който разрешава на артилериста да стреля по-точно от 115-мм гладкоцевно оръдие 2А20.
Още преди началото на гражданската война и терористичната експанзия сирийската войска стартира работа за възстановяване на характерностите на бронираните машини. Така са осъвременени към този момент съществуващите в армията Т-55 и Т-72.
Според някои източници е планувано да се обнови и част от парка с Т-62. Само доста дребен брой машини обаче са отчасти " ъпгрейднати ". През целия интервал на спора такива танкове са попадали в окото на обектива и видеокамерите едвам няколко пъти.
По данни на ANNA News тази бойна машина работи паралелно със " седемдесет и двойката ". Екипажите им решително маневрират и с акуратност поразяват разнообразни цели, демонстрирайки високо равнище на професионализъм.
Първите партиди Т-62 идват в Сирия от Съветския съюз при започване на 1970-те. Те вземат участие в Октомврийската война от 1973 година, по време на Ливанската революция, а също и по време на боевете с израелската войска през юни 1982 година.
Същевременно, Съединените щати са трансферирали в допълнение военно съоръжение на североизток от провинция Хашек в Сирия, което е належащо за подсилване на американските бази в региона, оповестява организация SANA.

This is monstrous. Beyond inhuman.

US occupation forces drop incendiary weapons on agricultural lands in #Syria, deliberately setting fire to wheat crops that Syrian farmers had spent months cultivating.

This is a war crime.

Where is the global outrage? https://t.co/SDt1TClRq2
— Sarah Abdallah (@sahouraxo) May 25, 2020
Твърди се, че ескорт с бронирани транспортни средства и друго съоръжение, в това число информационна техника, е бил трансфериран от Ирак през контролния пункт Ел Валид, предава ТАСС.
Освен това, че шест американски бронирани машини напуснали иракското село Ал-Махмудия, минали границата със Сирия и се отправили към едно от локалните нефтени залежи, което се управлява от американците.
Миналата седмица бойци от сирийската войска блокираха прохода за колона на американската войска в град Тел Тамр в провинция Хашек.
Преди това жителите на селищата Дашдашия и Кахира също блокираха прекосяването на конвои с военна техника на американската войска в този район.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР