Рядка книга от 1623 г. - издание, в което са

...
Рядка книга от 1623 г. - издание, в което са
Коментари Харесай

Шекспиров сборник с пиеси от 1623 г. - продаден за 9,97 милиона долара

Рядка книга от 1623 година - издание, в което са събрани всички пиеси на Уилям Шекспир - е продадена за рекордните 9,97 милиона $ на търг , заяви аукционната къща " Кристи " от Ню Йорк, осведоми БГНЕС. Първото издание, което съдържа 36 шекспирови пиеси, е едно от единствено шестте известни цялостни копия, които са частна благосъстоятелност, а прогнозната му стойност е от 4 до 6 000 000 $. Самоличността на купувача не беше оповестена незабавно.
Аукционната цена на първото събрано издание на пиесите на означи нов международен връх на търг за всяка печатна литературна творба и проби предходния най-много от 6,16 милиона $ от 2001 година " Комедии, истории и нещастия " е формиран от другари на британския драматург и стихотворец седем години след гибелта му. Произведението включва 18 пиеси, които в никакъв случай преди не са били оповестени и могат да бъдат изгубени, в това число Макбет и Юлий Цезар.
 Шекспир е бил бисексуален? Шекспир е бил бисексуален?
Изследователи заключиха, че британският стихотворец и драматург Уилям Шекспир е бил бисексуален, оповестява „ Телеграф “. Двама профе...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР