Рядък леден дъжд се очаква да удари Обединеното кралство, тъй

...
Рядък леден дъжд се очаква да удари Обединеното кралство, тъй
Коментари Харесай

Снегът в Обединеното кралство е картографиран в ужасяваща метеорологична диаграма с „рядко“ замръзване след предупреждение от Метеорологичната служба

Рядък мразовит дъжд се чака да удари Обединеното кралство, защото новите метеорологични карти демонстрират арктически фронт, който носи необятно публикувано зимно време.

До 10 инча сняг може да падне в някои елементи на страната на следващия ден, съгласно Метеорологичната работа, като температурите ще паднат до -10C през нощта.

Шофьорите са предизвестени да внимават за двойната опасност от сняг и мразовит дъжд, който може да стане мощен при удар в предните стъкла на автомобила.

Голяма част от Обединеното кралство ще бъде под метеорологични предизвестия за сняг и лед сред сряда и петък, като единствено няколко области в югът заобикаля от офанзивата.

Кехлибарено предизвестие от Метеорологичната работа гласи: „ Очаква се сняг да се развие през четвъртък сутринта и да стане непрекъснат и на моменти изобилен до следобяд, преди постепенно да отслабне през вечерта. В зоната на предизвестие има 10-15 см сняг чака се много необятно, само че на някои места, изключително над 300 метра, може да има 25 см сняг....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР