Той беше спрян заради липса на фарове, казват ченгетата от Флорида. След това претърсиха камиона му

...
Рутинното спиране на трафика ескалира бързо за двама депутати от
Коментари Харесай

Рутинното спиране на трафика ескалира бързо за двама депутати от Флорида, които патрулираха рано във вторник, и всичко беше уловено на видеорегистратор.

Според съобщение за новини в окръг Марион Фейсбук страницата на шерифския офис, около 1:30 сутринта, депутатите забелязаха черен Chevy Avalanche да кара без фарове в блок 5200 на South Pine Avenue в Окала, на около половин час южно от Гейнсвил.

Депутатите удариха аварийните си светлини и се опитаха да отбият камиона, но 22-годишният шофьор „отказа да спре“ и ги поведе в преследване, според публикацията.

Във видеото на патрулната кола , водачът натиска газта с превишена скорост и излиза от пътното платно няколко пъти.

Колата на шерифа следва плътно отзад със сирена. и тревни площи и се вижда как в крайна сметка катапултира в празен паркинг, където заподозреният губи контрол над превозното средство на „мокра трева“. извършиха „маневра за натискане“, заключвайки предната си броня към страната на пътника на Chevy. След като камионът бил спрян, заподозреният се опитал да избяга. Той е задържан след кратко преследване.

„Легни на земята! Поставете ръцете си зад гърба!“ един заместник извиква задъхан, докато мъжът се подчинява и е с белезници.

Докато заподозреният седи обратно в камиона си, помощниците го информират, че първоначално е бил спрян поради липса на фарове, но сега, когато проверяват номерата му и откриват, че той няма валидна шофьорска книжка и наскоро е бил освободен от затвора. Предишният случай не беше споменат в доклада.

По време на претърсване на автомобила депутатите откриха игли и везна, използвани за наркотици, както и патрони за пушка.

Шофьорът е бил арестуван и обвинен в бягство, за да се измъкне от служител на реда, притежание на боеприпаси от осъден престъпник, шофиране с отнета книжка, съпротива при арест без насилие и притежание на наркотици.

Той остава зад решетките в окръг Марион Затвор.

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР