Рутинното наблюдение на детектив от Минесота на гъмжаща от престъпност

...
Рутинното наблюдение на детектив от Минесота на гъмжаща от престъпност
Коментари Харесай

Как полицай от Минесота разкри заговора на мъж от Обединеното кралство да убие британски телевизионен водещ

Рутинното наблюдаване на детектив от Минесота на гъмжаща от престъпност чат докара до ареста и осъждането на мъж от Обединеното кралство, който кроеше проекти да преследва и убива известната британска телевизионна персона Холи Уилоуби.

През октомври 2023 година детективът е разглеждал онлайн чат, наименуван „ Abduct Lovers “ посредством Kik, приложение за незабавни известия, което разрешава на потребителите да остане неизвестен. Използвайки псевдонима Дейвид Нелсън, той разкри жестокия скрит план на 37-годишния Гавин Плъмб за похищение и ликвидиране на Уилоуби.

„ Тази работа изисква креативна дарба за присъединяване в онлайн чатове, с цел да се построи доверие и предпочитание да се поддържа онлайн наличие “, сподели началникът на полицията в Оватона Джеф Мандейл пред Fox News Digital. „ Въпреки че тези онлайн следствия са единствено част от постоянната работа на този детектив, това се дължи на мощния ангажимент и интерес към работата по секрети случаи в разнообразни обществени медийни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР