Рут Уилсън (The Affair, Luther), която води изцяло британския каст,

...
Рут Уилсън (The Affair, Luther), която води изцяло британския каст,
Коментари Харесай

Госпожа Уилсън дебютира по EPIC DRAMA

Рут Уилсън (The Affair, Luther), която води напълно английския каст, е внучка на дамата, по чиято история е основана истинската драма.
" Госпожа Уилсън " е въодушевен от записките на бабата на Рут Уилсън и заплетената история на фамилията ѝ. В трагичния минисериал вземат участие още Йън Глен (Game of Thrones, Delicious), Кийли Хауис (The Durrells, Ashes to Ashes), Анупам Хе р (Silver Linings Playbook, The Boy with The Topknot) и Фиона Шоу (Harry Potter, True Blood).
В коментар за ролята си в новата продукция Рут Уилсън споделя: " Много съм разчувствана да опиша на екран невероятната история на живота на родителите на моите родители. Това е една удивително трогателна история. "

Случваща се в Лондон сред 1940-те и 1960-те, поредицата следва Алисън Уилън, която се счита за щастливо омъжена, досега в който брачният партньор й умира, а една жена се появява на прага й с изказване, че тя е същинската госпожа Уилсън. Алисън е решена да откри доказателство за валидността на брака си, както и за любовта на Алек (в ролята е Йън Глен от Game of Thrones) – вместо което, обаче, попада в свят на обезпокоителни секрети.

© Snowed-In Productions and all3media int/EPIC DRAMA
Александър Уилсън е публицист, разузнавач и сътрудник на разследващите служби, служил по време на Първата международна война, преди да замине за Индия като учител по британски литература, където стартира и да написа шпионски романи. През 1930-те става много прочут, а негови произведения получават ревюта в The Telegraph, Observer и литературното приложение на The Times. Умира през 1963 година
Сценарист на драмата в три елементи е Ана Саймън (Indian Summers), режисьор Ричард Лакстън (Mum, Him & Her), а продуцент Джаки Ларкин (The Strike Series, Stella Days). Изпълнителни продуценти са Рут Уилсън, Рут Кинли-Летс (The Casual Vacancy, The Strike Series), Нийл Блеър (The Strike Series, Fantastic Beasts and Where To Find Them), Луси Ричър и Ребека Итън.
Госпожа Уилсън е по Epic Drama от 28 януари в 22:00 часа
Epic Drama е ТВ канал от фамилията на Viasat History и TV1000, напълно преведен на български, наличен без спомагателна месечна такса за фена и без спирания за реклама, към този момент и във VIVACOM TV на позиция 55 за DTH в пакет TV 2L и на позиция 76 за IPTV в пакет TV 2L+. Еpic Drama e и в мрежата на А1 България на позиции за DTH – 60, за DTV (кабелна) – 214, за IPTV (Premium) - 201. ТВ каналът е разполагаем и в ТЕЛЕКАБЕЛ - на HD позиция 228, SD канал 185, Силистра ТВ – 173 канал, TV SAT COM - 23/24, в NetWorx – на позиция 230, както и в София – посредством NET1 на 129 канал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР