Рут Лангсфорд шокира панела Loose Women, когато разкри какво е

...
Рут Лангсфорд шокира панела Loose Women, когато разкри какво е
Коментари Харесай

Рут Лангсфорд споделя какво е направил Иймън Холмс, за да прави секс - месеци преди раздялата

Рут Лангсфорд шокира панела Loose Women, когато разкри какво е правил брачният партньор й Иймън Холмс, когато е желал да прави секс.

< Водещият, 64, направи дръзките мнения преди тъжната вест за раздялата на двойката през днешния ден. В шокиращо изказване, направено от представител на двойката, беше доказано, че двойката е изтекла период за 14-годишния си брак и се насочва към съдилищата за бракоразвод.

Въпреки това, в по-щастливи времена Рут, която споделя наследник, Джак, 22, с Иймън, 64, описаха за персоналния живот на двойката в шоуто на ITV, оставяйки публиката изумена.

Докато нейните сътрудници участници в панела – Франке Бридж, Карол Макгифин и Келе Брайън – всички се съгласиха, че възбраната за секс няма да проработи в техните връзки, Рут призна, че има едно нещо, което Иймън би направил, с цел да подсигурява, че ще прави секс.

Тя сподели: „ Можеш да получиш всички похвали и цветя, само че по-късно, в случай че Иймън се прибере у дома и е употребявал колата ми и той каже: „ Напълних бензина и почистих бу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР