Русокоската от Плевен призна, че причината да каже довиждане“ на

...
Русокоската от Плевен призна, че причината да каже довиждане“ на
Коментари Харесай

България загуби един колоритен образ! Емили Тротинетката емигрира

Русокоската от Плевен призна, че повода да каже „ сбогом “ на родината е сериозен спор в „ любовната триада “, в която живя близо година

„ Напускам България. Заминавам за Италия с моя другарка “, сподели за България Днес Емили Тротинетката. Скандалното блонди посети София в края на предходната седмица, с цел да направи резервация на самолетни билети за Ботуша.

Русокоската от Плевен призна, че повода да каже „ сбогом “ на родината е сериозен спор в „ любовната триада “, в която живя близо година. Още в столицата Емили стана част от „ тройката “, в която с изключение на нея влизат още някогашният културист и участник от Фермата, 38-годишният Тихомир Рангелов, и 31-годишната възпитаничка на румънската гимназия в София Елизабет Зарева. Тримата деляха обща квартира в региона на столичния Южен парк, само че преди няколко месеца се преселиха във Варна в апартамент на бащата на ексатлета, който върти огромен фармацевтичен бизнес.

Явно триадата е на път да се разпадне. От над месец тя имала спор с Елизабет коя да бъде първа в сърцето на Тихомир, споделя Емили. Наскоро се стигнало до скандал сред двете изгори на Рангелов. Предполага се, че той е предпочел Елизабет, която е биологична жена и няма да й се налага смяна на пола, както на Тротинетката, с цел да подписа брак с него.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР