Русокосата Лили напусна Фермата“ крачка преди финала. Мечтаех да участвам

...
Русокосата Лили напусна Фермата“ крачка преди финала. Мечтаех да участвам
Коментари Харесай

Вдовицата Лили АУТ от „Фермата“ точно преди финала

Русокосата Лили напусна „ Фермата “ крачка преди финала.

„ Мечтаех да вземам участие във „ Фермата “ и не се уплащих да дойда от СAЩ в пернишкото село Боснек. „ Фермата “ е обичаното ми предаване, тъй като като българка в чужбина този фотмат ме приближава до българското “, сподели Лили преди да си тръгне. Красавицата трябваше да напусне предваването откакто нейният тим изгуби дуела.

В борба за един пендар на последният постоянен екипен елиминационен двубой от Елбетица влязоха Линда и Андрей. От Канатица им се опълчиха Лили и Костадин. Елбетица взе първия пендар и по този начин разликата сред двата тима стана 8 пендара в интерес на Канатица.

Последва борба за 2 пендара, в която един против различен се състезаваха Коко от Канатица против Андрей от Елбетица. Битката се състоя от 2 съставния елемент – трябваше да пренесат чувал, който тежи 20% от персоналното им тегло, и да наредят 4 огромни пирона върху опъната тел. Първи с тежкото тестване се оправи Андрей и донесе още два пендара на тима си.

В идващото тестване по бързи бяха алените и това им донесе 3 пендара.

Звездата на Алманаха се оказа Линда, която даде 6 правилни отговора от 6 въпроса и зелените поведоха със 7:3.

Последните 5 пендара отиват в тима на зелените и те печелят дуела.

Елбетица и Канатица приключиха с тъждество с 45 пендара на тим. Червените трябваше да изгонят човек от тима и след гласуването те взеха решение това да Лили.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР