Русофилските възгледи на Радев са ясни на всички. Той наистина

...
Русофилските възгледи на Радев са ясни на всички. Той наистина
Коментари Харесай

Румен Христов: Тази коалиция е много трудна и скърца. Няма да се заобичаме, но работим за интереса на България

" Русофилските възгледи на Радев са ясни на всички. Той в действителност не може да преживее събитието, че има постоянен кабинет и търси непрекъснато по какъв начин да нападне държавното управление, което по този начин и по този начин скърца ".

Това съобщи в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов.

" Тази коалиция е доста сложна. Няма да кажа, че работи елементарно. Дори споделих към този момент, че тя скърца. Но тя беше нужна от позиция на национално виновното държание на политическите сили, които влязоха в нея. Ние няма да се заобичаме, само че работим в името и интереса на България. Много мъчно се разбираме. Вече втори месец не са назначени регионални шефове. Понастоящем те са от времето на Румен Радев. Трудно се договаряме. Битката от страна на " Продължаваме промяната " е за всяко място. Аз не знам за какво те желаят да вземат цялата власт, в случай, че в ръководството на страната ГЕРБ-СДС имат един единствен представител в лицето на госпожа Мария Габриел. Да, мандатът е техен, само че той се случи с помощта на компромисите, които направихме ние, а те бяха огромни.

Нормално е когато носиш отговорност и имаш готови фрагменти, ти да застанеш зад тях ", сподели той.

" Относно това съглашение, което следва да подпишем с ПП-ДБ, в него ще написа да вземем за пример, че когато се реализира общо решение, да не се оповестява рано заран за него единствено от едната политическа групировка. Това няма да е съдружно съглашение, а съглашение за взаимна работа. Ние сме от подкрепящите, неовластени обаче. Това не ни пречи да подхождаме отговорно. След това съглашение отново ще сме некоалиция. Някакъв механизъм би трябвало да има ", счита Христов.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР