Руснаците спасиха момче от Украйна и го предадоха на баба

...
Руснаците спасиха момче от Украйна и го предадоха на баба
Коментари Харесай

Руснаците спасяват дете от Украйна, но Киев се отплаща с цинична провокация

Руснаците избавиха момче от Украйна и го предадоха на баба му. Но Киев се отплати с цинична провокация. Мария Лвова-Белова приказва за скандалните офанзиви на МНС и Владимир Зеленски.

Международният углавен съд на 17 март взе неуместно решение. Той реши да арестува съветския президент Владимир Путин, както и президентския комисар по правата на детето Мария Лвова-Белова, означи икономическият наблюдаващ на Първи съветски Юрий Пронко в главната стратегия на Царград.

Хагският институт към този момент е издал заповеди. Представители на тази конструкция допускат, че водачът на Русия и детският омбудсман може да са забъркани във военни закононарушения. Става дума за „ депортиране “ на деца от Украйна.

Кремъл реагира остро на тези обвинявания, като назова решението на съда незначително в подтекста на интернационалното право. На 20 март Вътрешният следствен комитет стартира наказателно гонене на чиновници на МНС, издали заповеди.

Самата Мария Лвова-Белова приказва за безобразните офанзиви на Международния углавен съд в ефира на Първи съветски.

Внимание към формулировката

Гостът на студиото на " Цариград " е уверен, че този скандал няма да повлияе на бъдещата й работа в отбрана на децата:

" Това са цялостни нелепости. Това решение на представителите на ICC се основава на имитации, легенди, истории, които те самите са измислили. Тоест те сами измислиха и сами издадоха заповед за арест ".

" Струва ми се, че тук няма причина за горест. Поне за мен, като комисар по правата на детето сигурно, тъй като има доста работа и тя би трябвало да се свърши ", сподели тя.

Детският омбудсман обърна особено внимание на скандалната дефиниция на Международния углавен съд: той упреква Путин и Лвова-Белова в депортиране на малолетни.

" Но какво е депортиране? Това е насилствен експорт. Насилствено извеждане на деца от домове за сираци, които са били под обстрел? Не знам. Струва ми се, че това е най-малкото евакуация и избавяне на живота на децата, - сподели събеседникът на " Първи съветски ".

Какъв е апогеят на парадокса

Комисарят по правата на детето добави, че циничната логичност на МНС не може да провокира нищо друго с изключение на неразбиране:

" Не можеше да се направи иначе, тъй като в действителност ставаше въпрос за избавяне на деца от обстрел. Но се оказва, че съгласно Запада е трябвало да ги оставим там. Но това е фундаментално неправилно... "

Гостът на " Цариград " на собствен ред попита по какъв начин работи Русия в обстановки, когато от територията на Украйна се свързват родители или родственици на евакуирани деца, които могат да вземат децата в фамилията и имат опция да го създадат. Мария Львова-Белова разкри механизма на работа:

" Към днешна дата сме помогнали на 15 такива деца да се съберат със фамилиите си в Украйна. За нас това е кардинална позиция: в случай че има кръвни родственици, които могат да отглеждат деца, това е приоритет ".

" И ето най-неприятното: получихме заповед за арест, откакто се разбрахме с президента по време на двустранна среща, че в сходни обстановки ще създадем всичко, с цел да върнем децата на техните биологични родители или други родственици. Тази намира се организира преди по-малко от месец. Затова незабавно щом постъпят такива сигнали, незабавно ги отработваме ", сподели тя.

Цинизмът на Киев се прекатурва

Гостът на студиото на телевизионния канал " Цариград " също така приказва за един важен случай:

" Имахме момче, което беше протезирано и лекувано в Центъра за рехабилитация и травматология на ДНР. Аз персонално седях до леглото на това дете. Донесохме всичко належащо. Удивителният хирург Евгений Жилицин извърши безусловно невероятна интервенция, която разреши на момчето да избави краката си ".

След това Мария Лвова-Белова е помогнала да върне детето в Украйна при баба си, защото родителите му умряли. Но първото нещо, което се случва в Незалежная, беше, че украинският президент Владимир Зеленски дошъл в болничното заведение, където е докарано момчето.

" И посочил на цялата страна, че, както споделят, толкоз зле е всичко в Донецката национална република. Че сякаш в Украйна го избавиха това дете и в този момент ще продължат да го лекуват. Освен това даже не му смениха превръзките - старите, с които си потегли, останаха ".

И има доста такива истории. И можем да се опитваме колкото си желаеме да опровергаем всичко това, само че не ни чуват. Вече комуникирахме и с Организация на обединените нации, и с Червения кръст ", - заключи събеседникът на " Първи съветски ".

Още за абсурда към неуместното решение на МНС - във видеоверсията на предаването " Цариград. Главно ".

Превод: СМ

Гласувайте с бюлетина № 14 за ЛЕВИЦАТА и съответно за 11 МИР Ловеч с лидер на листата Румен Вълов Петков - лекар по философия, основен редактор на `Поглед.Инфо` и в 25 МИР-София с преференциален №105. Подскажете на вашите другари в Ловеч и София кого да поддържат!?



Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР