Руснаците са на мнение, че ако не беше т.нар. "Студена

...
Руснаците са на мнение, че ако не беше т.нар. "Студена
Коментари Харесай

Москвичът, който щеше да се хареса в САЩ

Руснаците са на мнение, че в случай че не беше така наречен "Студена война ", то техният национален пикап е щял да се продава сносно в западните страни, изключително в Съединени американски щати, където хората са фенове на колите вид пикап.

Дали това щеше да се случи, е противоречиво, само че в действителност този автомобил е типичен пикап. Той не е и "чист " Москвич. Става дума за модела Иж-27151 - първият всеобщ пикап в Съюз на съветските социалистически републики. Произвежда се от 1974 до 1997 година, като през годините е обновяван неколкократно.



От другите модификации има и такава, предопределена за износ. Тя се назовава Elite PickUp и е с повишен товарен отсек. Руснаците се пробват да изнасят продукцията си в Латинска Америка и във Финландия, само че без необикновен триумф.

В някогашния Съюз на съветските социалистически републики обаче този пикап е известен, като обособени екземпляри се движат по пътищата на Русия и някогашните страни от Съюз на съветските социалистически републики даже и в наши дни.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР