Руснаците повлияват на Коко Шанел в различни аспекти от нейния

...
Руснаците повлияват на Коко Шанел в различни аспекти от нейния
Коментари Харесай

Тайната на французойката: Защо Коко Шанел обожаваше рускините

Руснаците повлияват на Коко Шанел в разнообразни аспекти от нейния живот и кариера.  В записките си тя посвещава цяла глава на връзката си с тях.  

Шанел прекарва доста време с аристократи от Русия, а съветската просвета оказва доста въздействие върху нейните сбирки . В тях е употребила детайли от националното облекло – шевици и шарки. Тя също по този начин има специфична връзка с дамите от тази страна , а в този момент следва да поговорим по-подробно за това. 

 шанел Getty

Габриел Шанел отбелязва, че съветските дами се държат добре и знаят по какъв начин да се обличат. 

Рускините имат всичко: хубост, прелест, фигури, превъзходна коса, красиви ръце и тайнствен външен тип, който придава спомагателен сексапил. ” 

Тя следи с удивление тяхното държание, външен тип и метода, по който наподобяват върху тях първокласните кожени облекла.  

 шанел Getty

Способността да изграждат кариера и да оцеляват при всевъзможни условия също впечатлява стилния дизайнер.  Този съветски гений я въодушевява да реализира по-голям триумф. 

Научих се от рускините по какъв начин в действителност да работя . Не бях мързелива и не правех нещата повърхностно, само че те ме шокираха . Разбрах, че са гении, тъй като не се опасяват да дадат всичко в името на творчеството. "  

 шанел Getty

Според Коко съветските дами работят с похвално достолепие.  Тя наема дами емигранти да работят като модели и шивачки в нейната фешън къща.  Дизайнерката остава изумена от готовността им да споделят с другите , тяхната изисканост и мощен темперамент.  

„ Бях просто очарована от рускините. Постоянното споменаване, че „ всичко, което е мое, е и твое “ ме остави без думи. Всички славяни имат удивителни отличителни черти , като в същото време остават безусловно естествени. Дори най-скромните от тях не наподобяват елементарни.  

Приканваме ви да прочетете 10 мощни цитати за всяка стилна жена от Коко Шанел:
 Силни цитати за всяка стилна жена, която цени себе си и обича живота - от Коко Шанел  Силни цитати за всяка стилна жена, която цени себе си и обича живота - от Коко Шанел  Силни цитати за всяка стилна жена, която цени себе си и обича живота - от Коко Шанел  Силни цитати за всяка стилна жена, която цени себе си и обича живота - от Коко Шанел
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР