Руснаците от Garage 54 проведоха поредния си безумен експериментОборудването с

...
Руснаците от Garage 54 проведоха поредния си безумен експериментОборудването с
Коментари Харесай

Какво става, ако измиете колата с пожарен шланг

Руснаците от Garage 54 организираха следващия си безразсъден опит

Оборудването с високо налягане на автомивките се оправят чудесно с мръсотията по колите, само че какво ще стане, в случай че за задачата се употребява маркуч от пожарна кола. Тази щура концепция хрумна на момчетата от съветския YouTube канал Garage 54 и те я пресъздадоха в реалност.

За опита бе взета остаряла Лада, която преди този момент бе щедро боядисана на игрище за пейнтбол, в това число в салона. Отначало водещият се опита да измие автомобила с вода от реката, само че, несъмнено, нещо не стана. И тогава дойде пожарната тайфа с същински пожарен автомобил и шланг.

Резервоарът на пожарната кола събира до 5000 литра вода, а помпата е в положение да я праща в огъня със скорост до 40 литра в секунда. За съпоставяне, гаражна помпа обезпечава по-малко от 7 литра в минута.



Е, петната багра в действителност започнаха да изчезват от автомобила след намесата на пожарникарите. Подобно на чистачките, страничните огледала и други елементи. Стъклените уплътнения във вратите също отпътуваха, тъй че интериорът също беше почистен, или щедро пропит, както желаете.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР