Руснаците, обзети с възхищение към Запада и съмняващи се в

...
Руснаците, обзети с възхищение към Запада и съмняващи се в
Коментари Харесай

Пол Крейг Робъртс: На Русия й отнеха 31 години да разбере, че вярва на Сатаната

Руснаците, обзети с удивление към Запада и съмняващи се в личната си значителност и справедливост, може би не са участвали, когато Уго Чавес даде най-известната тирада, давана в миналото в Организация на обединените нации на 20 септември, 2006 година Перифразирайки думите му, ето какво Чавес сподели във връзка с американския президент Джордж В. Буш:

" Вчера, на този същия подиум, стоеше самият Сатана, говорейки като че ли има света. Все още можете да помиришете сярата. "

Ако руснаците бяха говорили по сходен метод преди години, през днешния ден нямаше да изпитват сегашните си напрежения и компликации. Но руснаците имаха глупави очаквания за приемане от страна на Запада. И макар всички доказателства в противното, някои от тях към момента се надяват. Руснаците явно се учат постепенно.

На 18 март 2022, близо 16 години след речта на Уго Чавес, съветският външен министър Сергей Лавров сподели:

" Никога повече няма да разчитаме на Запада. "

Но той и Путин към момента парадират с нравственост: " Никога не сме употребявали петрола и газа като оръжие ". А за какво не?

Защо Русия способства за личния си дискомфорт? Защо Русия отхвърля да употребява едно невоенно, само че доста разрушително оръжие против враговете си?

Западът лишава съветските запаси в непозната валута, които некомпетентното лице или изменник, което оглавява Централната банка на Русия е направило лесни за взимане, съхранявайки ги и поставяйки ги в ръцете на враговете на Русия! И Путин номинира този в действителност сътрудник на Запада за преназначение!

Нищо чудно, че Западният свят не взима Русия насериозно. Кремъл разрешава на западните си врагове да управляват Централната банка на Русия. Направо могат да дадат Руската войска на американския военачалник Марк благи.

Наистина, имайки поради какъв брой време е минало и Русия към момента не е покорила извънредно слабите украински сили, наподобява, че интервенцията е в американски ръце. Нима ще продължи 20 години като войната на Вашингтон в Афганистан?

Руското държавно управление, посред това което Путин призна, че е " западна война за заличаване против Русия ", продължава да държи западната промишленост жива, като продава на Запада сила и стратегически минерали. Предателката или некомпетентна персона в Централната банка им е споделила, че Русия се нуждае от запасите валута.

Някой би трябвало да каже на Путин, че това не е методът да се води една война. Всъщност, чеченският водач му сподели, само че нямаше никакъв резултат.

Путин призна, че Западният свят води " война за заличаване " против Русия, само че явно е решил да не отвръща на удара. Вместо това Путин готви Русия да издържи на офанзивата, само че не и да я порази. За Русия е изключено да употребява стратегическите си запаси като оръжие.

И е невероятно за съветските военни да победят Украйна, в случай че това значи да убиват цивилни. Без " потрес и смут " от страна на Русия.

И Лавров, който в никакъв случай повече няма да има вяра на Запада, все пак договаря съглашение със Зеленски, което Вашингтон няма да позволи на Украйна да съблюдава.

Всичко това води единствено до обстоятелството, че Русия ще е с тил, опрян в стената, както и към нуклеарен армагедон.

Превод: СМ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР