Руснаците искат да вкарат войната в продължителна фаза поради твърде

...
Руснаците искат да вкарат войната в продължителна фаза поради твърде
Коментари Харесай

Офисът на Зеленски: Русия иска продължителна война

Руснаците желаят да вкарат войната в " продължителна фаза " заради прекомерно огромните загуби на персонален състав и техника и неналичието на забележителен прогрес във всички направления, сподели Михаил Подоляк, консултант на ръководителя на кабинета на украинския президент, представен от съветската работа на Би Би Си.

Според него всичко това не може да бъде прикрито от хората и по тази причина Русия желае да продължи да употребява други тактики за понижаване на броя на загубите.

Сега, съгласно съветника, има отчасти " окопаване " на руснаците по окупационните линии .

Той назова сходни тактики " изцяло канибалистични " и добави, че те имат ясни легални дефиниции в интернационалното право за военни закононарушения и закононарушения против човечеството.

Руското министерство на защитата единствено един път заяви за загубите на съветската войска в Украйна. Въз основа на отворени източници Руската работа на Би Би Си откри, че имената на 557 починали съветски военни към този момент са доказани.

Месец след офанзивата против Украйна съветската войска не управлява нито един огромен град в страната , а настъплението против Киев и Николаев на процедура е спряно, разяснява съветската работа на Би Би Си.

Харков и Мариупол, които са под непрекъснати обстрели, също не се предават. Единственият районен център, високомерен от съветската войска, остава Херсон, чието население даже преди войната не доближава 300 хиляди.
 Украйна: 15 000 души са наложително депортирани от Мариупол в Русия
Украйна: 15 000 души са наложително депортирани от Мариупол в Русия

Русия отхвърля

Според изказване от сутринта на генерал-майор Игор Конашенков, представител на съветското министерство на защитата,. Изюм е областен център в Харковска област с население от към 50 хиляди души. Градът е значим железопътен възел. Украинската администрация на града споделя, че боевете не престават.

По данни на американските разследващи служби украинската войска е съумяла да отблъсне съветските войски на 55 км от центъра на Киев . Украйна заяви също по-рано, че е възстановила контрола си над град Макаров покрай Киев.

Руските сили не са спрели да обстрелват обаче украинските градове, в това число Киев, Чернигов и Харков . Само за последните 24 часа са нанесени над 250 въздушни удара , с 60 повече спрямо предходния ден, регистрира Генералния щаб на Украйна.

Най-тежко остава ситуацията в Мариупол , където към 100 000 души остават под блокада на руснаците, а сраженията в града не стихват.
 Русия желае да договаря с Украйна единствено като по-силната страна, уверен Борел
Русия желае да договаря с Украйна единствено като по-силната страна, уверен Борел

Засега Москва нямала интерес от преустановяване на огъня
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР