Руснаците Даниил Медведев и Карен Хачанов се класираха за четвъртфиналите

...
Руснаците Даниил Медведев и Карен Хачанов се класираха за четвъртфиналите
Коментари Харесай

Медведев и Хачанов се класираха за четвъртфиналите в Аделаида

Руснаците Даниил Медведев и Карен Хачанов се класираха за четвъртфиналите на шампионата по тенис на твърда настилка в Аделаида (Австралия) с награден фонд 713495 $.

Поставеният под номер 3 Медведев завоюва безапелационно против Миомир Кецманович с 6:0, 6:3 и записа трети триумф в три мача против сръбския си противник.

" Щастлив съм, че не преставам напред. Доволен съм от показаното равнище в този мач. Вторият сет беше по-труден, само че съумях да се оправя и в този момент чакам с неспокойствие идната ми среща. Миомир е сложен противник, има сериозна класа. В Аделаида не останаха леки съперници, не съм сигурен, че имаше такива даже в първия кръг ", разяснява някогашният номер 1 в света Медведев.

Той чака осмия в схемата собствен съотечественик Хачанов, който не позволи пробив и отстрани британеца Джак Дрейпър с 6:4, 6:2.


" Не помня тъкмо къде и по кое време играхме за последно. Но и двамата се променихме доста. Той е доста мощен и може да победи всеки. Днес се оправи се с Джак, който е млад състезател във напредък, тъй че предстоящ сложен дуел ", сподели Медведев, който води с 2:1 победи против Хачанов, само че двамата не са се срещали от август 2019 година в Монреал (Канада).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР