Руснакът Пьотр Ян нокаутира Юрая Фейбър в първата битка от

...
Руснакът Пьотр Ян нокаутира Юрая Фейбър в първата битка от
Коментари Харесай

Пьотр Ян нокаутира Юрая Фейбър на UFC 245

Руснакът Пьотр Ян нокаутира Юрая Фейбър в първата борба от основната карта на UFC 245 в Лас Вегас. Битката беше от огромно значение за категория петел, тъй като и двамата имаха искания към пояса в категорията.

Ян стартира търпеливо в първия рунд и не поемаше непотребни опасности. Фейбър съумя да му вкара удар с коляно първоначално, само че руснака отчасти блокира и не беше заплашен. Двамата разменяха удари и като цяло беше равносилен рунд. Във втория обаче Пьотр подвигна оборотите и няколко пъти прати в нокдаун своя конкурент. Руснакът му отвори сериозна аркада до окото и доктор трябваше да прегледа ветерана.
Petr Yan only knows violence and I’m 100% here for it #UFC245 pic.twitter.com/lu6AnVZRo8
— Dylan (@Dylangonzalez21) December 15, 2019

За благополучие на почитателите Фейбър получи позволение да продължи, само че едвам удържаше на натиска, който постановяваше Ян. В началото на третия рунд обаче нещата пристигнаха допълнително за Фейбър и на излизане от клинч Ян му вкара ритник в главата и го нокаутира 43 секунди от началото на 3-тия рунд. Това беше 9-та поредна победа за Ян в ММА и 6-та в UFC. В изявлението след борбата той си пожела дуел за купата с Хенри Сехудо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР