Руснак, който летеше със самолет от Дания до Лос Анджелис

...
Руснак, който летеше със самолет от Дания до Лос Анджелис
Коментари Харесай

Руснак, който летеше с полет в Лос Анджелис без паспорт или билет, прокара нищо неподозиращ пътник през охраната и се качи на самолета на следващия ден

Руснак, който летеше със аероплан от Дания до Лос Анджелис през ноември без паспорт или билет, е отговорен за като пасажер без билет в аероплан, федерално жури откри в петък.

Сергей Владимирович Очигава пристигна на интернационалното летище в Лос Анджелис на 4 ноември с полет 931 на Scandinavian Airlines от Копенхаген.

Служител от митническата и гранична работа на Съединени американски щати не можа да откри Очигава в манифеста на полета или други входящи интернационалните полети, съгласно тъжба, подадена на 6 ноември във федералния съд на Лос Анджелис.

След тридневен развой журито на съда откри Очигава, на 46 година, за отговорен по едно обвиняване, че е бил пасажер без билет в аероплан.

Той е изправен пред оптималната присъда от пет години във федерален затвор, когато бъде наказан на 5 февруари, се споделя в изказване на Министерството на правораздаването на Съединени американски щати.

Прокурорите показаха доказателства по време на процеса, които демонстрираха, че Очигава е влезнал в терминал на летище Копенхаген в Дания...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР