Руслан Мъйнов отнесе доста критики от Украйна! Изказването на актьора Руслан

...
Руслан Мъйнов отнесе доста критики от Украйна!
Изказването на актьора Руслан
Коментари Харесай

Украинците към Руслан Мъйнов: Гнида, позор, срам за народа ни!

Руслан Мъйнов отнесе много рецензии от Украйна!
Изказването на артиста Руслан Мъйнов в ефира на Нова телевизия за войната в Украйна му навлече доста неприятели измежду украинците. Дори има такива, които намерено го заплашват, че в случай че го видят някъде, ще го смажат.



Припомняме, че комикът показа, че съгласно него украинците и руснаците са един народ и упрекна за войната Съединени американски щати. Освен това сподели, че управляващите в Украйна от години тормозят част от страната, обитаема с хора с съветско съзнание, визирайки Донецк и Луганкс.

Всичко това бе оповестено в Украйна за съветска агитация, а Руслан Мъйнов бе жигосан като съветски подкупник.

„Той е една гнида, срам за нашия народ, позор ме е от него!“, пишат в интернет украински недоброжелатели на артиста.

Руслан Мъйнов е бесарабски българин. Той е роден в днешна Украйна, по това време Съюз на съветските социалистически републики. И до ден-днешен има двойно поданство.

Очевидно обаче Мъйнов не се смята за украинец, с изключение на за българин, а за руснак. Изявлението му в една от най-големите български медии бързо стигна до Украйна, а от там са безапелационни, че повече няма да го пуснат в страната.

Според медиите в Украйна повода Руслан да приказва по този начин е, че се е продал на Русия. От много време той извършва по участия едни от най-известните съветски песни и го било боязън, че Русия ще му ги забрани, в случай че се обърне против нея.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР