Руслан Мъйнов е поредната звезда, която се провали в отслабването

...
Руслан Мъйнов е поредната звезда, която се провали в отслабването
Коментари Харесай

Руслан Мъйнов пак удари 120 кила! Актьорът е поредният ошишкал се с гастро пръстен

Руслан Мъйнов е следващата звезда, която се провали в отслабването си с гастрален пръстен. Актьорът още веднъж е доста напълнял и е заковал кантара на сериозните за растежа си 120 кг. Репортер на „ Уикенд ” засече усмихнатият бесарабски българин в един от столичните молове и остана покъртен от тежестта му. Руслан си е върнал свалените килограми в двоен размер.

Припомняме, че преди няколко години Мъйнов прибeгна до помощта на пластичната хирургия, с цел да понижи тежестта си. Той си постави пристягащ стомаха пръстен, вместо да се подлага на жестока диета. Звездата от „ Комиците " се подложи на намеса за слагане на гастрален пръстен в клиниката на доктор Ангел Енчев в Пловдив и съумя да смъкне към 30 кг от осанката си. С слагането на пръстена внезапно се понижава приема на храна, и надлежно количеството поети калории. Пръстенът се вгради в горната част на стомаха, тъкмо под хранопровода. Той придава на стомаха формата на песъчлив часовник. Така количеството на храната, която може да го запълни целия, е безусловно няколко супени лъжици.
Това наслаждение коства на усмихнатия комедиант 10 бона и той бе доста удовлетворен от резултата. Уви, решението се оказа краткотрайно и Мъйнов още веднъж е върнал старите си килограми, че дори и от горната страна.

Крак в модата с гастралните пръстени повлече Азис, който се подложи на тази интервенция още преди години. Преди това той също дълго време се опитваше да понижи шкембето посредством недояждане и спорт. Последва го Люси Иларионов, който постепенно възвърна остарялото си тегло и още веднъж е едрогабаритен. Съпругът на стилната шефка Ирина Папазова - Ивo Чeшмeджиeв, също си постави пръстен и издъхна поради затруднения от на пръв взор безвредната интервенция за намаляване.

От всички доверили се на хирургията за вталяване, нито един не съумя да задържи тежестта си за повече от 2-3 години, а даже напълняха повече, в сравнение с преди интервенцията, установяват медици.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР