Руското външно министерство предупреди днес, 28 юни, руските граждани да

...
Руското външно министерство предупреди днес, 28 юни, руските граждани да
Коментари Харесай

Москва предупреди руснаците да се въздържат от пътувания до Естония

Руското външно министерство предизвести през днешния ден, 28 юни, съветските жители да се въздържат от пътешестване до Естония. Това се показва в известие на уеб страницата на ведомството.

„ Във връзка с намерено враждебното отношение на Естония към Русия и нейните жители, съветското външно министерство предлага на жителите на Руската федерация да се въздържат от пътешестване до Република Естония “, се споделя в него.

Оттам прецизират още, че данъчно-митническото ръководство на Естония разгласи въвеждането на възбрана за експорт на редица артикули за Русия, считано от 10 юли. Забраната важи и за физически лица.

Забранени за експорт са някои типове храна, мебели, чанти, обувки, електроника и други, чиято стойност надвишава 750 евро. Не се позволява също да се изнасят от Естония и самите парични банкноти.

Естонските управляващи плануват санкция за нарушение на възбраната, а също и отнемане от независимост до три години за един жител и до пет години за група лица. Според съветски дипломати по този метод Естония нанася удар по елементарните жители на Руската федерация.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР