Руското правителство работи по мерки за социална подкрепа, които могат

...
Руското правителство работи по мерки за социална подкрепа, които могат
Коментари Харесай

Русия отпуска пари за дрехи и учебни пособия на деца до 7 г.

Руското държавно управление работи по ограничения за обществена поддръжка, които могат да понижат на половина равнището на беднотия в Русия , съобщи ръководителят на Счетоводната палата Алексей Кудрин, написа БГНЕС. Децата от 3 до 7-годишна възраст без изключения .

„ Държавата е поела по забавен път. Аз изцяло поддържам казаното от президента по отношение на целеви заплащания на фамилии с деца от 3 до 7 година Това е началото, а по-нататък програмата ще се движи и към по-големите деца . Но най-важното е, че това са безусловно рационални и осъществими числа за страната - няколкостотин милиарда рубли, което би понижило равнището на бедността на половина “, сподели Кудрин в изявление за РБК.
 Допълнителни 52 млн. лева за фамилии с деца, наранени от локдаун Допълнителни 52 млн. лева за фамилии с деца, наранени от локдаун
Правителството отпусна в допълнение 52 милиона лв. в помощ на фамилии с деца до 14 години, на чийто родители се е наложило да остана...

Той означи, че е последовател на непрекъснати ограничения за битка с бедността. Кудрин не разкрива детайлности за ограниченията, които се приготвят, като прецизира, че държавното управление има собствен личен модел „ и това е много рационално “ . По-рано Алексей Кудрин съобщи, че Русия употребява остарял стопански модел, който е надживял своята полза.

Още от АЗИЯ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР