Руското правителство планира да обяви изтеглянето на чуждестранните компании от

...
Руското правителство планира да обяви изтеглянето на чуждестранните компании от
Коментари Харесай

Русия обмисля да обяви изтеглянето на чуждестранните компании като умишлен фалит |

Руското държавно управление възнамерява да разгласи изтеглянето на задграничните компании от страната като тенденциозен банкрут, заяви съветската редакция на Би Би Си.

Първият вицепремиер на държавното управление на Русия Андрей Белоусов вижда три разновидността за развиване на връзките с задгранични компании, сподели пред публицисти неговият представител.

Според Белоусов доста задгранични компании не желаят да изоставен съветския пазар, само че са изправени пред " невиждан политически напън от личните си регулатори ".

В тази обстановка той вижда три разновидността. Първият е, когато компанията продължава да действа в Русия. При втория вид задграничните акционери трансферират своя дял на съветски сътрудници, като след това могат да се върнат на съветския пазар. Според Белоусов някои сдружения към този момент са се съгласили с това.

" И третият вид е, когато компанията най-сетне приключи активността си в Русия, затвори производствата си и уволни личност си. Ние смятаме това за тенденциозен банкрут ", означи Белоусов.

Според него при този вариант държавата ще се намеси в обстановката, като форсира процедурата за оповестяване в неплатежоспособност.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР