Руското посолство у нас разпространи извънредно изявление на Междуведомствения координационен

...
Руското посолство у нас разпространи извънредно изявление на Междуведомствения координационен
Коментари Харесай

Руското посолство: Украйна готви разстрел на мирни граждани в Одеска област, за да обвини руските военни

Руското посолство у нас популяризира „ изключително изказване ” на Междуведомствения координационен щаб на Руската Федерация за филантропично реагиране в Украйна.

„ Според наличната достоверна информация службата за сигурност на Украйна (СБУ) приготвя поредна чудовищна провокация, с цел да упрекна съветските военни в тъй наречените военни закононарушения с всеобщо заличаване на мирни поданици в Одеска област ”, се споделя в цитираното изказване.

​„ С тази цел в близко време се възнамерява едно от подразделенията на СБУ да се преоблече във форма на съветските военни и да се извърши показателен разстрел на мирни поданици. Снимки и видео от тази акция с сякаш „ безчинствата на руснаците ” за неотложно цинично разпространение на фейкове ще бъдат оповестени от украински и западни осведомителни организации ”, предизвестяват от Руското посолство.

„ Подготвящата се провокация на украинските управляващи показва безчовечното им отношение към ориста на мирните жители на Украйна и свидетелства за цялостно занемаряване на всички правила на морала и интернационалното филантропично право ”, се споделя в изказването.

„ Предварително предизвестяваме страните от „ цивилизования Запад ”, отпред със Съединени американски щати, за това, че Руската федерация има оперативна доказателствена база за подготвящите се следващи ужасни закононарушения на киевския режим ”, приключва позицията.

Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР