Руското посолство иронизира изявленията на освободения директор на българското разузнаване,

...
Руското посолство иронизира изявленията на освободения директор на българското разузнаване,
Коментари Харесай

Руското посолство определи като забавно поведението на бившия директор на ДАР

Руското посолство иронизира изказванията на освободения шеф на българското разузнаване, който упрекна Москва, че стои зад неговото премахване.

“За следващ път ставаме очевидци на занимателно държание на изгубили постове си български длъжностни лица, които изясняват своите оставки с нищо друго с изключение на подли интриги на «дългата ръка на Кремъл». Това се споделя в позиция на съветското посолство у нас, оповестена в обществената мрежа.
 Путин за 24 май: Славянската книжовност пристигна от македонската земя Путин за 24 май: Славянската книжовност пристигна от македонската земя
„ Честитим на братския македонски народ Деня на светите Кирил и Методий, който се празнува като държавен празник. Днес в Русия е пра...

“Уважаеми господа, за какви ги мислете жителите на България в случай че смятате, че в тези плоски клишета някой към момента би могъл да повярва? Ако сте склонни да обвинявате в несполуките си съветски спецслужби, изумително е по какъв начин с толкоз лекомислен и непрофесионален метод въобще успяхте да работите в такива значими за страна ведомства.

Що се отнася до вашата, която съществува единствено в болните ви мечти и безсъдържателни изказвания в медии и се свежда към изпъждане на дипломати от София и Москва, тук по-скоро става дума за героическата битка против здрав смисъл, в която еднопосочно печелите ”, акцентират от съветското посолство.

От посолството припомнят, че Русия е виновен, пълноправен и градивен сътрудник, който не се занимава с груба интервенция във вътрешните работи и с пробутване на своите ползи с помощ на съмнителни наказания.

“Стигаме до извода, че някои просто нямат храброст да признаят, че всички тези антируски нелепици не принасят на България нищо положително ”, се споделя още в позицията.
 Неофициално: Арестуваха съветски шпиони у нас Неофициално: Арестуваха съветски шпиони у нас
Лица, обвинени в шпионаж в интерес на Русия са задържани у нас при акция на ДАНС, оповестява БТВ, базирайки се на свои източници. Офи...

Президентът Румен Радев освободи ръководителя на Държавна организация „ Разузнаване “ Атанас Атанасов и назначи на негово място Антоан Гечев. Указите бяха оповестени през днешния ден в Държавен вестник. Преди да оглави ДАР Гечев е бил заместник-директор от 2018 до 2020 година на Служба „ Военна информация “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР