Руското подразделение на „Гугъл“ e подало молба за банкрут, съобщава

...
Руското подразделение на „Гугъл“ e подало молба за банкрут, съобщава
Коментари Харесай

Руското подразделение на Гугъл“ банкрутира

Руското поделение на „ Google “ e подало молба за фалит, оповестява Reuters. Това става, откакто съветските управляващи са запорирали банковата сметка на компанията в Русия, което направи невероятно действието на съветския офис.

„ От 22 март 2022 година сдружението планува личен банкрут и неспособност да извърши паричните си отговорности, исковете да изплати компенсации и (или) възнагражденията на чиновниците, работещи или работили преди този момент по трудов контракт “, се споделя в информация, оповестена във „ Федресурс “.

„ Google Русия “ разгласява уведомление за желанието си да подаде молба за фалит “, съобщи представителят на компанията.

Тази седмица Русия съобщи, че не възнамерява да блокира YouTube на Alphabet, макар многократните закани и санкции, признавайки, че сходен ход евентуално ще пострада съветските консуматори и затова би трябвало да се заобикаля.

Главният изпълнителен шеф на „ Ростелеком “ Михаил Осеевски съобщи в сряда, че „ Google “ работи обикновено в страната, в това число всички нейни сървъри, написа организация ТАСС.

Не е ясно дали санкциите, наложени против „ Google “, които включват санкция от $113 милиона през декември за това, което Москва сподели, че е неведнъж незаличаване на наличие, което Русия смята за нелегално, са отговорни за оповестяването на неплатежоспособност.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР