Руското министерство на отбраната съобщи в две свои отделни изявления

...
Руското министерство на отбраната съобщи в две свои отделни изявления
Коментари Харесай

Русия: Унищожихме две украински моторници край Змийския остров в Черно море

Руското министерство на защитата заяви в две свои обособени изказвания през днешния ден, че негови самолети са унищожили две украински моторници източно от Змийския остров в Черно море, съобщи Ройтерс.

Агенцията отбелязва, че не е съумяла да удостовери достоверността на тази информация от самостоятелни източници и напомня, че имаше сходен случай и на 22 август, когато Русия заяви, че е унищожила украинска моторна лодка американско произвеждане в същия регион.

Змийският остров е дребен украински челен пост в северозападната част на Черно море, където напрежението ескалира, откакто предишния месец Русия се изтегли от договорка, която позволяваше на Украйна да изнася зърно от южните си пристанища макар войната, съобщи Българска телеграфна агенция. 

Системите за радиоелектронна битка са разкрили и обезвредили безпилотен летателен уред (БПЛА) от самолетен вид във Воронежка област, съобщи ТАСС, като се базира на губернатора Александър Гусев.

" Няма потърпевши ", написа още Гусев в " Телеграм " и добави, че на място работят представители на съветските специфичните служби.

Украински дронове през днешния ден поразиха цели в минимум шест района надълбоко в територията на Русия, в това число летище, където са били унищожени военни транспортни самолети, напомня Ройтерс.

Руски публични представители описаха офанзивите против цели в Псковска, Брянска, Калужка, Орловска, Рязанска и Московска област. Руското външно министерство съобщи, че офанзивите " няма да останат ненаказани " и че дроновете не са могли да обхванат толкоз надълбоко в Русия без помощта на Запада.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР