Руското министерство на отбраната, ръководено от близък съюзник на президента

...
Руското министерство на отбраната, ръководено от близък съюзник на президента
Коментари Харесай

Според Кремъл САЩ са директно замесени във войната в Украйна

Руското министерство на защитата, ръководено от непосредствен съдружник на президента Владимир Путин, сподели, че Вадим Скибицки, заместник-началник на военното разузнаване на Украйна, е признал пред вестник Telegraph, че Вашингтон координира ракетните удари HIMARS.

" Всичко това несъмнено потвърждава, че Вашингтон, обратно на изказванията на Белия дом и Пентагона, е директно забъркан в спора в Украйна “, споделиха от министерството на защитата.

Руското навлизане в Украйна провокира най-сериозната рецесия в връзките сред Русия и Запада след Кубинската ракетна рецесия от 1962 година, когато доста хора се опасяваха, че светът е на ръба на нуклеарна война.

Американският президент Джо Байдън съобщи, че Вашингтон е на страната на Украйна и желае Киев да победи във войната. Съединени американски щати са доставили оръжия за милиарди долари на Киев, само че американски чиновници не желаят директна борба сред американски и съветски бойци, изясни Байдън.

Русия съобщи, че администрацията на Байдън е виновна за ракетни офанзиви против цивилни цели в региони, следени от подкрепяните от Русия сили в Източна Украйна.

" Администрацията на Байдън е директно виновна за всички утвърдени от Киев ракетни офанзиви против жилищни региони и гражданска инфраструктура в обитаемоте региони на Донбас и други райони, които доведоха до всеобща гибел на цивилни “, сподели министерството на защитата.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР