Руското министерство на отбраната публикува изявления, че от Русия е

...
Руското министерство на отбраната публикува изявления, че от Русия е
Коментари Харесай

Изтребител беше вдигнат в Русия заради американски ядрени бомбардировачи

Руското министерство на защитата разгласява изказвания, че от Русия е излитял изтребител Су-35 заради приближаването на два американски стратегически бомбардировача B-52N до границата. Това се казва на страницата на правоохранителната организация в Telegram.

Известно е, че на 20 март системите за Противовъздушна отбрана са разкрили две цели над Балтийско море, които са разпознати като стратегически бомбардировачи B-52H на Военновъздушни сили на Съединени американски щати.

Ведомството означи, че изтребителят Су-35, чийто екипаж зае откритата зона за дежурство във въздуха, се издига, с цел да предотврати нарушаването на държавната граница, защото американски военни самолети са били видяни наоколо над Балтийско море.

След като американските бомбардировачи не нарушиха държавната граница на Руската федерация, изтребителят Су-35 се върна на летището.

Също по този начин в известието на Министерството на защитата на Руската федерация се показва, че полетът на съветския изтребител е осъществен в строго сходство с интернационалните правила за потребление на въздушното пространство. И нарушавания на границата на Руската федерация не бяха позволени.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР