Руското министерство на отбраната не изключва да поеме пълен контрол

...
Руското министерство на отбраната не изключва да поеме пълен контрол
Коментари Харесай

Песков: Русия не изключва поставянето на големите градове на Украйна под пълен контрол

Руското министерство на защитата не изключва да поеме цялостен надзор над огромните обитаеми места в Украйна, сподели пред кореспонденти в понеделник Дмитрий Песков, прессекретарят на президента на Руската федерация.

„ Министерството на защитата подсигурява оптималната сигурност за цивилното население, само че не изключва опцията за слагане под цялостен надзор на огромните обитаеми места, които през днешния ден са на практика обградени, като се изключи зоните, употребявани за филантропична евакуация “, акцентира представителят на Кремъл.

„ Руските въоръжени сили употребяват съвременно високоточково оръжие, поразявайки единствено военна и осведомителна инфраструктура “, напомни Песков. Той добави, че всички проекти на съветското управление за осъществяване на специфична интервенция в Украйна „ ще бъдат изпълнени напълно в границите на авансово утвърждения период “.

" Москва счита за провокативна позицията на Съединени американски щати и Европейски Съюз, които с изказванията си подтикват Русия да щурмува огромните градове на Украйна, с цел да я държат виновна за гибелта на цивилни ", сподели представителят на Кремъл.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР