Руското командване извършва мобилизация, за да може да отстоява тези

...
Руското командване извършва мобилизация, за да може да отстоява тези
Коментари Харесай

Ген. Атанас Самандов: Нищо чудно Русия да използва и ядрено оръжие

" Руското командване прави готовност, с цел да може да отстоява тези позиции, които към сегашния миг са взели (в Украйна - б.р.). Затова привежда 300 000 индивида, с цел да се извърши надзор над тези територии, които са ги освободили в Донецка, Луганска, Запорожка и Херсонска област ".

Това мнение изрече пред БНР ген. Атанас Самандов. До 2014 година той беше командващ на Съвместното командване на силите, бил е на задачи в Ирак и в Афганистан, а по-късно секретар по защитата на президента Росен Плевнелиев в интервала 2014 - 2016 година.

Според него армията на Украйна е с по-голяма бройка, само че съветската войска ще разчита на нови технологии и по-голямо въоръжение и техника:

" Предполагам, че ще стартира да работи и фронтовата авиация. Ще стартират да се нанасят удари и по цивилната инфраструктура в Украйна, която е с двойно предопределение. Най-вероятно ще стартират да се унищожават граничните контролни пунктове с Полша (по границата на Украйна с Полша - б.р.), с цел да не може да се получава въоръжение и техника от НАТО ".

По думите на ген. Самандов ръководещите в Русия " се борят и против петата колона в страната ":

" Голяма част от олигархията и културтрегерите в Русия се изнесоха - някои в Съединени американски щати, други в Германия, Англия, а не дребна част и в Израел ".

" След референдумите за присъединение на украински територии към Русия, в случай че има посягане върху тях, това ще е посягане върху територията на самата Русия. Тогава към този момент ще се пояснява, че е нападната самата Русия и нищо чудно да се използва нуклеарно оръжие, защото това е залегнало в Доктрината на шеф щаба на Русия ", разяснява още той.

Мнението на ген. Самандов е, че не може да се чака украински пробив във военните дейности, само че " могат да се чакат повече украински жертви ".

Неговото очакване е за съветски удар в Донбас, Николев и Одеса, " с цел да могат да се съединят с Приднестровието ".

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР