Руско-украинска война ПолитикаСъпротивата на украинците изненадва и забавя РусияКомпанииVisa и

...
Руско-украинска война ПолитикаСъпротивата на украинците изненадва и забавя РусияКомпанииVisa и
Коментари Харесай

Китай за войната в Украйна: Не наливайте масло в огъня

Руско-украинска война ПолитикаСъпротивата на украинците изненадва и забавя РусияКомпанииVisa и Mastercard отрязаха всички руснаци от системите си
Външният министър на Китай Уан И прикани страните да не наливат „ масло в огъня “ във връзка с войната в Украйна, предава Bloomberg. Той увери, че неговата страна ще направи нужното да насърчи договарянията, с цел да предотврати по-нататъшната ескалация на спора.

Уан И очерта проект за минимизиране на филантропичната рецесия на фона на навлизането във втората седмица от войната. Говорейки в коридорите на Националния национален конгрес в Пекин, той сподели, че Китай скоро ще предложи филантропична помощ на Украйна.

Китай е подготвен да продължи да играе градивна роля за улеснение на разговора за мир, когато е належащо за осъществяване на нужното ходатайство. “

Думите на Уан пристигнаха в отговор на въпросите за какво Китай към момента не признава за война дейностите на съветския президент Владимир Путин и няма ли това да навреди на световната известност на страната.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР