Руско-турското споразумение беше постигнато в Сочи. Руски части патрулират в

...
Руско-турското споразумение беше постигнато в Сочи. Руски части патрулират в
Коментари Харесай

Проф. Чуков: През следващия състав на ЕК ще има силно турско предизвикателство

Руско-турското съглашение беше реализирано в Сочи. Руски елементи патрулират в пограничните региони където при започване на октомври турската войска реализира военна интервенция. " Това съглашение спря интервенцията на турците " Извор на мира ", защото бяха реализирани избрани договорености. Десетте точки са известни, доста ясно се споделя какви са уговорките на едната страна, какви са уговорките на другата ", сподели в студиото на сутрешня блок  на Българска национална телевизия арабистът проф. Чуков.

``
реклама

Той изясни, че вси още има елементи, които би трябвало да бъдат изчистени. С течение на времето доста от тези неща, които се ползват, сред Турция и Русия са неща, които на практика са прилагани сред Турция и Съединени американски щати. Така или другояче, имаме нова обстановка в Северна Сирия.

Според проф. Чуков акцентът би трябвало да бъде подложен върху ролята на Европа - какви са поуките за нас.

Професорът изясни, че това, което е на карало Ердоган доста мощно да форсира тази интервенция,са загубите на локалните избори. Той се е оказал мощно притиснат от опозицията. Загубвайки градското население, Ердоган търси отдушник на открито и да покаже на турските гласоподаватели, че е победител.

" В Турция свирят фанфарите ", сподели Чуков. Там те са се оповестили за спечелили и като губещи сочат европейците и Израел. Професорът изрази терзанието си, че през идващия състав на Европейска комисия ще има доста мощно турско предизвикателство.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР