Руско семейство е било задържано, след като преценило, че трябва

...
Руско семейство е било задържано, след като преценило, че трябва
Коментари Харесай

Руско семейство изнасилвало своята дъщеря с образователна цел

Руско семейство е било арестувано, откакто решило, че би трябвало да изнасили личното си дете. Дмитри и Олга са упражнявали своите полови знания върху 12-годишната си щерка неведнъж. Обяснението за действието е също толкоз идиотично, колкото си мислите "По-добре ние, в сравнение с някой откачалник. ".
След като изказването съумя да шокира целия свят, дамата е наказана на непоколебим тъмничен затвор за идващите 15 години, до момента в който нейният брачен партньор ще получи 17 години затвор. Детето трябвало да взе участие в тройки, с цел да се приготви за зрелия живот, а в това време майката не пропущала да употребява и секс играчки, с които да мъчи личното си дете.
Оксана Чередина, обвинител по делото, декларирала, че родителите са имали такива инициативи от декември, 2016 година, до март, 2017 година. Детето отказвало да приказва за прекарванията и се страхувало от реакцията на своите родители. Психолозите пък открили, че Олга и Дмитри нямат никакви душевен отклонения, затова ще изтърпят жестоката си присъда. В показанията излиза наяве, че бащата постоянно правил секс с щерка си, до момента в който майката била в същото легло и това се случвало "през ден или всеки различен ден ".
До разкритието се стига, откакто детето отива на доктор, тъй като има проблеми със своя месечен цикъл. Едва тогава излиза наяве, че на 12 години би трябвало да е към момента девствена. Дядото и бабата на детето също са живели в жилището, само че признали, че даже не са подозирали какво се случва. И в случай че се чудите какъв брой извратена може да бъде цялата картина, жертвата се оправя чудесно в учебно заведение и след затварянето на двамата ѝ родители, качва фотография с майка си в обществената мрежа и текст "Обичам те! ". Някак си можем да изредим към милион аргументи да не изпитва такива усеща, само че какво да се прави.
Руските жители пък са упорствали за доста по-тежки санкции, в това число кастрация и на двамата. Свободен си да дадеш по-подходяща присъда в мненията, ние няма да съдим.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР