Руско НПО твърди, че Владимир Путин Владимир Путин - руски

...
Руско НПО твърди, че Владимир Путин Владимир Путин - руски
Коментари Харесай

НПО за армията на Путин: Канибал, изнасилвачи и серийни убийци ще се включат във войната

Руско Неправителствени организации твърди, че Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През е подготвен да помилва минимум 50 000 наказани нарушители и да ги вербува в армията за войната в Украйна.

Сред тях има изнасилвачи, серийни убийци и даже човекоядец.

Организацията „ Русия зад решетките “ има за цел да даде правна и филантропична помощ на жители, които са изправени пред следствие от съветските управляващи или към този момент се намират в затворническата система, както и на техните фамилии. НПО-то е учредено през 2008 година от журналиста Олга Романова.

По думите ѝ някои от пандизчиите, с които организацията е работила през годините, могат да бъдат видени на видеоклипове от фронта в Украйна.

„ Планът на Путин е да вербува минимум 50 000 наказани. Евгений Пригожин, водачът на армията „ Вагнер “, обикаля пандизите в страната и дава обещание на хората независимост в случай че служат шест месеца в армията “, разяснява Романова.

Видеоклипове в обществените мрежи се твърди, че демонстрират Пригожин да обикаля в двора на един от пандизите и да се пробват да вербува нарушителите.

„ Това е един от най-големите ми кошмари “, споделя още тя.

Сред тези пандизчии има в това число серийни убийци, изнасилвачи, педофили и „ един човек, който има канибализъм в портфолиото “, разкрива шефът на НПО-то.

Адвокатът на организацията твърди, че тази тактичност на рекрутиране е почнала още през юни и към този момент две групи от пандизчии са изпратени на фронта в Украйна.

„ Разговаряхме със брачната половинка на сериен палач, който е наказан в Кострома. Той трябваше да прекара още пет години зад решетките, само че е бил освободен от „ Вагнер “, с цел да се бие на фронта. Сега брачната половинка му се тормози, че ще се върне, с цел да я убие, защото подала молба за бракоразвод “, разяснява Руслан Вакхапов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР